Auto Servis

Auto Servis Pilipović

Auto Servis “Pilipović” - ime sa poverenjem. Od davne 1983. godine radimo u službi Vašeg ljubimca na četiri točka. Naš auto servis je specijalizovan za sve usluge održavanja automobila. Ukoliko želite da Vaš ljubimac uvek bude u sjajnoj formi i da isprati korak sa najnovijim trendovima - mi ćemo se pobrinuti da svaki detalj bude apsolutno savršen. Naša primarna usluga je održavanje i servisiranje automobila. U sklopu našeg auto servisa takođe možete pronaći i široku ponudu auto-delova renomiranih brendova. 

Smatramo da smo u prednosti u odnosu na konkurenciju zbog činjenice da se nismo vezali za jednu konkretnu marku automobila. Možemo Vam izaći u susret koji god da su marka i kvar u pitanju - kod nas možete pronaći ili naručiti sve vrste auto-delova, kao i kupiti i ugraditi najkvalitetnije auto-delove renomiranih proizvođača, uz garanciju kvaliteta. Kontaktirajte nas i znajte da je Vaš ljubimac u sigurnim rukama!

Auto-servis i dijagnostika - sve na jednom mestu!

Auto-servis “Pilipović” nastoji da isprati najsavremenije trendove u oblasti dijagnostike automobila. Uložili smo dosta u najsavremeniju dijagnostičku opremu kojom vrlo brzo možemo da uđemo u srž svakog problema. Bilo da Vam je potreban mali ili veliki servis automobila - na pravom smo mestu.

Vršimo usluge servise motora, kaiševa i alternatora - sve ćemo pažljivo pregledati, testirati i, ukoliko je to potrebno, zameniti sporne delove. Takođe, posedujemo i dve stubne dizalice i kanal, kao i kompletan alat koji je neophodan za popravku Vašeg automobila. Za auto-servis “Pilipović” ne postoje nerešivi problemi - samo oni koji će nam oduzeti manje ili više vremena. Vaš limeni ljubimac će Vam biti zahvalan i verujemo da ćete se posle samo jedne posete uvek rado vraćati. Na raspolaganju smo Vam već skoro četiri decenije i znajte da tu i ostajemo! Vaš Auto Servis Pilipović Novi Sad!