Remont i Popravka

Auto Remont i Popravka

Auto remont je još jedna u nizu profesionalnih usluga koje auto servis Pilipović pruža. Servisiramo vaše ljubimce na četiri točka već skoro 40 godina u nizu- i baš kao i vaši ljubimci, ne planiramo uskoro da se zaustavimo.

U svojim servisnim pogonima posedujemo i dve stubne dizalice i kanal, kao i kompletan alat koji je neophodan za popravku vašeg automobila. Naravno, u svojoj dugoj karijeri smo se sretali sa raznim izazovima i uspešno smo ih prevazišli.

Kada su u pitanju usluge auto mehanike - važno je da napomenemo da se nismo vezali ni za jednog konkretnog proizvođača tako da koja god da je marka ili kvar u pitanju - možemo Vam pomoći.

Auto mehanika - za duži rok trajanja Vašeg automobila

Uz naše stručno obučeno osoblje, prodavnicu auto delova koja je u sklopu našeg servisa verujemo da ćemo zajedno doći do najboljeg rešenja za vaš automobil. Vršimo remont servo i mehaničkih letvi, vršimo remont spona, popravljamo auspuhe i rezervoare…

Auto remont vršimo po najpovoljnijim cenama. Mnoge zadovoljne mušterije mogu da potvrde da auto servis Pilipović je uvek spreman da odgovori i na najveće izazove. Da bi održali svog ljubimca u optimalnom stanju, neophodno je da redovno obavljate mali i veliki servis.

Mali Servis

U naše usluge auto remonta spada i mali servis. Ovaj redovni servis neophodno je raditi u određenim vremenskim intervalima (uglavnom propisanim od strane proizvođača) da bi vaš automobil bio u optimalnom stanju.

Automobili novije proizvodnje pokazuju krajnji rok za mali servis na svojoj instrument tabli tako da nećete ovu informaciju izgubiti iz vida. Ipak,  preporučuje se da se radi na godinu dana i kada automobil pređe između 5000 i 15000km. Ovako ćete imati najbolji uvid u ispravnost delova, da bi zamenili i proverili filtere, kao i tečnosti.

Kada kupujete polovan automobil naša preporuka je da sve uglavnom proverite, da ne bi kasnije došlo do neprijatnih iznenađenja.

Veliki servis: kada je vreme za kompletan auto remont

Kod nas u auto servisu možete obaviti i veliki servis vozila da bi bili uvereni da je vaš ljubimac bezbedan za učešće u saobraćaju. Zašto je ovo bitno? U kakvom je stanju župčasti  kaiš vašeg automobila se ne može precizno izmeriti ili odrediti.

Da biste izbegli neprijatna iznenađenja - možemo vam zameniti celokupni sistem i unaprediti sigurnost. Veliki servis se radi na svakih 5 do 6 godina, a takođe u velikoj meri zavisi i od pređenje kilometraže. U svako doba ćemo se konsultovati sa vama i dati vam najbolju ponudu za auto remont. Kontaktirajte nas za brzu i efikasnu uslugu!