Vulkanizer

Vulkanizer

Auto servis “Pilipović” nadaleko je poznat i po svojim vulkanizerskim uslugama. Stojimo Vam na raspolaganju za brzu i efikasnu uslugu - za besprekoran rad Vašeg ljubimca na 4 točka. Vaša sigurnost je naša glavna briga. Vulkanizer auto-servisa “Pilipović” vrši usluge zamene pneumatika, krpljenja guma, prodaju novih guma, hotel za gume, kao i uslugu ispravljanja felni. Naš vulkanizer u službi što bolje sigurnosti na putevima.

Bilo koja sezona da je u pitanju, naš vulkanizer Vam stoji na raspolaganju. Kontaktirajte nas da obavimo detaljan pregled, izvršimo zamenu problematičnih delova i vratimo sve u balansirano stanje.

Optičko centriranje trapa je najbolje rešenje da za kratko vreme dođete do optimalnih rezultata za Vaše vozilo. Ono što nama predstavlja najbolju vizit kartu su zadovoljni klijenti koji se iznova vraćaju. Efekti pravilnog centriranja guma su brojni - produžavamo vek trajanja i vozilima i pneumaticima, vraćamo stabilnost u vožnji, a tu su i benefiti poput uštede goriva i smanjenog otpora podloge.

Tu smo da Vam pružimo vulkanizerske usluge vrhunskog kvaliteta. Ukoliko Vam treba pouzdana, profesionalna, a brza usluga montaže guma - na pravom ste mestu. Jer naši vulkanizeri znaju koliko je pravilno montiranje guma važan deo održavanja vozila koji nipošto ne bi trebalo da preskočite. Ovo je prvi korak kako u sigurnosti tako i u dugotrajnosti.

Kada se od samog starta kreira pravilan raspored mase i felne, uz dodatnu uslugu ugradnje ventila i kada vidite koliko ovi detalji mnogo znače - uvek ćete se rado vraćati u naš servis .

A ako balansa nema, mi Vam lako možemo pomoći da ga brzo vratite. Bar kada su Vaše gume u pitanju. Tu smo neprikosnoveni. Balansiranje je veoma bitno za funkcionisanje Vašeg celokupnog automobila. Ukoliko primećujete da se volan trese, osetite podrhtavanja i slično, a znate da u Novom Sadu nije bilo zemljotresa već duži niz godina - krajnje je vreme da se pozabavite balansiranjem Vaših pneumatika. Poslu pristupamo, kao i uvek, detaljno i profesionalno. Uglavnom je glavni “krivac” za gubitak balansa iskrivljena felna - a mi smo tu da vratimo sve u normalu.

Jer i Vašim pneumaticima treba godišnji odmor. Šalimo se, naravno. Auto-servis “Pilipović” misli ne samo na uštedu Vašeg novca, nego i na uštedu Vašeg prostora. Ukoliko nemate gde da odložite svoje zimske ili letnje gume, pored vulkanizerskih usluga nudimo Vam i hotel za gume, po najpovoljnijim cenama. Uz nas, Vaše gume će biti u sigurnim rukama, spremne i u formi za sledeću sezonu.

U okviru našeg servisa možete pronaći i gume renomiranih proizvođača, kao što je na primer Michelin. Nudimo vam širok asortiman guma i prilgođavamo našu uslugu Vašim potrebama - u našem servisu možete naći najnovije modele letnjih i zimskih guma, kao i polovne. Mi Vam garantujemo sigurnost i trajanje - godine tradicije i iskustva naših mušterija najbolje govore o našim vulkanizerskim uslugama.

Prodaja Guma

prodaja guma auto servis pilipović

Ispravljanje Felni

Ispravljanje Felni Auto Servis Pilipović

Zamena Guma

Zamena Guma Auto Servis Pilipović

Hotel Za Gume

Hotel za Gume Pilipović